Tel.: 0246754300
Bowlen Beuningen

Bowling Beuningen: De snelste route naar een avond plezier!

Bowlen is ontstaan in 1930 in Egypte en is sindsdien een razend populaire sport. Momenteel wordt de sport beoefent door 95 miljoen mensen in meer dan negentig landen wereldwijd. Een ideaal uitje dus om lekker te komen bowlen in Beuningen. Of u nu met z’n tweeën bent, of met een groep van meer dan honderd mensen, bij ons kunt u altijd terecht. Daarnaast verzorgen we ook uw bedrijfs-, familie-, verenigings- of buurtfeest. Kijk eventueel bij de arrangementen voor alle mogelijkheden.

Ons uiterst moderne bowlingcentrum is voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën. Banen die in prima conditie verkeren, vakkundig gemaakte bowlingballen en overal een duidelijk scherm met de tussenstand. En wat te denken van een paar uur disco bowlen met lichtgevende pionnen en heerlijke dansmuziek op de achtergrond? Bowlen in Beuningen is een ervaring op zich.

Bowling vereniging

Behalve voor particulieren hebben we bij Bowlingcentrum Beuningen ook een bowling vereniging in huis. Erg leuk voor een ieder die het bowlen naar een hoger plan wil tillen, of er fanatieker mee aan de slag wilt. Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.bowling-beuningen.nl.

Interesse om eens te komen bowlen in Beuningen? Bel voor uw reservering of reserveer direct via het tabblad "Reserveren". Voor vragen vult u het contactformulier in.

Bel ons nu!0246754300