Tel.: 0246754300

Bowling en Partycentrum

 

 

 

 

Openingstijden

      

 

Prijzen

Woensdag t/m vrijdag tot 18.00 uur € 19,50 per uur per baan                                                   
Woensdag t/m donderdag na 18.00 uur € 24,50 per uur per baan
Vrijdag na 18.00 uur € 26,50 per uur per baan
Zaterdag, zondag en feestdagen € 26,50 per uur per baan

Op maandag en dinsdag zijn we ook geopend voor groepen!

NIEUW  NIEUW  NIEUW

Vanaf zondag 17 september elke zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur

ALL YOU CAN EAT GOES DUTCH a € 27,50 PER PERSOON gedurende 2 uur
Inclusief frisdrank, bier van de tap, wijn, koffie en thee
Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Kinderen van 4 t/m 12 betalen € 2,00 per levensjaar
RESERVEREN GEWENST

 

 

 

 

 

 

Maandag Gesloten,   open op aanvraag
Dinsdag   open op aanvraag
Woensdag   vanaf 14.00 uur
Donderdag   vanaf 14.00 uur
Vrijdag   vanaf 14.00 uur
Zaterdag & zondag   vanaf 14.00 uur

Bowling en Partycentrum Beuningen: dé plek voor een gezellig avondje uit.

Bij Bowling en Partycentrum Beuningen bent u aan het juiste adres voor een heerlijk avondje uit. Precies aan de rand van Beuningen ligt ons uiterst moderne bowlingcentrum voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën. Banen die in prima conditie verkeren, vakkundig gemaakte bowlingballen en overal een duidelijk scherm met de tussenstand. En wat te denken van een paar uur disco bowlen met lichtgevende pionnen en heerlijke dansmuziek op de achtergrond?

Bowlen en dineren

Naast het bowlingcentrum beschikt Bowling en Partycentrum Beuningen ook over een sfeervol restaurant waar u lekker kunt steengrillen, gourmetten of van één van onze 120 soorten pannenkoeken kunt genieten. Ook hebben wij een Allyoucaneat buffetrestaurant hiervoor kijkt u naar, www.allyoucaneatbeuningen.nl  Bent u met een grote groep? Dan hebben we ook een arrangement met warme en/of koude buffetten.

Ook voor de kleintjes

Bowling en Partycentrum Beuningen is helemaal gericht op kinderen. Doordat we ook beschikken over een heerlijke pannenkoekenrestaurant is het de geschikte plek voor een geslaagd kinderfeestje. Kijk op de website www.pannekoekxl.nl voor ons pannenkoekenrestaurant.

De plek voor uw vergadering

Wilt u met uw team of bedrijf vergaderen? Dan hebben wij daar een mooie combinatie voor. U kunt eerst met uw groep gaan vergaderen in onze zaal en daarna bijvoorbeeld een koffietafel gebruiken. Of een korte vergadering in de middag en dan gezellig met z’n allen gaan eten en bowlen. Bijkomende voordelen zijn dat we centraal in het land en direct aan de snelweg liggen. Bovendien is er ruim voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Komt u bij ons vergaderen in combinatie met een lunch of een diner, dan betaald u geen zaalhuur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons Bowling en Partycentrum, of als u wilt reserveren, dan kunt u contact opnemen door te bellen met het nummer 0246754300 of stuur een mail via het contactformulier.

 

 

Bel ons nu!0246754300